Juryen har nå startet arbeidet med å finne kandidater til årets kvinnelige leder på Sørlandet 2016. Fjorårets vinner har fått mye positive tilbakemeldinger etter utdelingen.

 

 

-Det var fantastisk flott å motta prisen for «Årets kvinnelige leder på Sørlandet» i fjor, det betyr at noen ser arbeidet mitt, og at all innsatsen jeg legger i jobben min ikke er forgjeves, sier Miriam Csango Yaacov, Regionsjef sør- og vest Norge i Kelly Services.

Ann Kari Heier fra Arendal og Vice President hos Macgregor Pusnes var en av fire som ble nominert til finalen.

Vi trenger forslag på gode kandidater!

 

Det er ikke bare vinneren som har fått merke positivitet rundt prisen.

– Prisen har ført til at bedriften har fått høyere tillit i markedet, og at de ansatte er stolte av å jobbe i Kelly, avslutter Csango Yaacov.

Nå kan du foreslå kandidater til årets pris som deles ut på arrangementet Lederløft 10.november, send ditt begrunnede forslag med navn og firma vedkommende leder. Kandidatens fartstid som leder og nevn minst 5 gode lederegenskaper som gjør at hun bør få prisen.

Forslaget sendes til anne_marit@kristiansand-chamber.no og merkes med «Årets kvinnelige leder 2016». Frist for innsending er 14.oktober 2016. 

Årets jury: Bak f.v. Morten Haakstad i Arendal Næringsforening, Anne Marit Thomassen i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen og Camilla Eftevaag hos Hodejeger Åstveit. Foran Harald Andersen i Kvadraturforeningen og Jill Akselsen i WSP (juryleder). Bente Thoresen Plaszko i NOV var ikke tilstede da bildet ble tatt.

 

Kriteriene juryen vurderer kandidatene etter er:

Gjelder både privat og offentlig sektor
Minst 3 års fartstid som leder
Kan være i lederposisjon på ulike nivåer.

 

 

Se noen klipp om hva denne prisen faktisk betyr:

Jorunn Gislefoss var den første som fikk prisen Årets kvinnelige leder på Sørlandet. Hun vant den i 2011 - hør hva hun mener prisen har betydd for henne.

 

Lars Erik Torjussen, daglig leder i Noroff og styreleder i Agder Energi, har noen tanker om hvorfor kvinnelige ledere er så viktige på Sørlandet. Hør hans tanker her!

 

Jan Inge Tungesvik, Regiondirektør i KS Agder, har noen tanker om hvorfor kvinnelige ledere er så viktige på Sørlandet. Hør hans tanker her!