Svært mange bedrifter i Norge har på kort tid kommet i en kritisk situasjon. Noen har regelrett fått næringsforbud, andre har blitt rammet av hytteforbudet, mens mange rett og slett har opplevd at det vanlige grunnlaget for forretningsdrift er borte.

For mange har dette resultert i et dramatisk inntektsbortfall.

Regjeringen har allerede fremlagt en rekke tiltakspakker, både i form av endring av permitteringsregler, ulike utsatte frister for innbetaling av skatt og avgift og ulike låneløsninger. 

 

Fredag 3. april legges kanskje den viktigste tiltakspakken frem, nemlig kontantstøtten for næringslivet.

Ordningen innebærer at staten vil dekke en andel av faste kostnader for de bedriftene som har opplevd en betydelig nedgang i omsetning som følge av smitteverntiltakene.

Advokatfullmektig Ørjan Ravna Rørmoen og advokat Harry Tunheim hos KPMG Law vil gjennomgå kontantstøtteordningen, hva som skal til for at du kan søke støtte til dekning av faste kostnader, og hvordan du rent praktisk går frem for å søke slik dekning.

I dette webinaret vil vi få lære litt om hvordan ordningen vil fungere i praksis.

Meld deg på i skjemaet nedenfor, så sender vi deg en link en time før oppstart hvor du logger deg på for å delta.

 

Du bruker din egen PC. Husk å skru av lyd og mikrofonutgangen din.

Dette webinaret arrangeres som et samarbeid mellom Arendal Næringsforening, Grimstad Næringsforening og KPMG.

 

Litt om foredragsholderne:

Ørjan Ravna Rørmoen er advokatfullmektig i KPMG Law Advokatfirma AS hvor han arbeider med nasjonal og internasjonal selskapsbeskatning.

Ørjan har i tillegg jobbet for KPMG Kina i Beijing hvor han bistod kinesiske klienter med transaksjoner utenfor Kina. Han har også erfaring fra skatteavdelingen i et av Norges største børsnoterte selskaper. Ørjan bor for tiden i Oslo, men er oppvokst på Rørmoen gård i Grimstad.

 

Harry Tunheim jobber som advokat i KPMG Law Advokatfirma AS med kontor både i Arendal og Kristiansand.

Han jobber med forretningsjus og bistår både norske og internasjonale klienter i forbindelse med investeringer, fusjoner og oppkjøp, og i andre nasjonale og internasjonale skattespørsmål. I tillegg bistår han jevnlig kunder i forbindelse med etablering av nye selskap, kapitalendringer, kjøp og salg av aksjer og omorganisering av selskapsstruktur mm.