7.mai gleder vi oss til å dra på bedriftsbesøk til en av våre medlemsbedrifter MCP, (Maritime Communications Partner), i Arendal. De har forandret verden med sin teknologi, og vil fortelle om dette på møtet. - Bli med da vel!

Arendalsfirmaet MCP (Maritime Communications Partner) har forandret mobile tjenester til sjøs for alltid.

Onsdag 7. mai arrangerer vi i Arendal Næringsforening bedriftsbesøk til MCP, og vi håper at mange av våre medlemsbedrifter vil være med å se hva dette spennende firmaet jobber med!

MCP har utviklet en unik teknologi som brukes til telekommunikasjon ombord på skip og innen offshore. Firmaet holder til i Arendal, og vi er stolte over å kunne presentere denne bedriften for våre medlemmer.

Programmet for dagen blir som følger:Kl. 11.00: Vi møtes til en omvisning i lokalene til MCP i Nygaten 4.kl. 12.00: MCP presenterer firmaet i møtesalen på Arendal Maritime Hotel.Kl. 12.45: Enkel lunch i matsalen på Arendal Maritime Hotel.

Av hensyn til bespisningen ber vi om påmelding innen 30. april.Dere kan melde dere på via vår e-postadresse: post@arendalchamber.no, eller via vårt digitale påmeldingsskjema som du kommer til ved å trykke på den grønne linken under her.