Vår nåværende leder fratrer våren 2015 grunnet alder, og vi søker derfor hans etterfølger.

Vår nåværende leder fratrer våren 2015 grunnet alder, og vi søker derfor hans etterfølger. Er du interessert i å videreutvikle gode møteplasser for næringslivet og det offentlige, samt drive en forening i vekst?

Vi søker en entusiastisk pådriver for næringslivet i Arendal. Har du det som skal til?

Oppgaver: Utvikle Arendal og regionen som et attraktivt område for næringsutvikling og nyetablering Aktivt bidra til informasjonsutveksling og muligheter for vekst i næringslivet Videreutvikle gode møteplasser mellom næringslivet, det offentlige og organisasjoner  

Kvalifikasjoner: Du har erfaring fra ledende posisjoner i næringslivet Du har kjennskap/erfaring fra offentlig forvaltning og næringslivet i Arendalsregionen Du er resultatorientert og har dokumentert gjennomføringsevne  

Vi søker en innovativ leder med stort engasjement og god arbeidskapasitet. Ledererfaring er ønskelig, men personlige egenskaper er minst like viktig. Kommunikasjon og relasjonsbyggende egenskaper er avgjørende for å lykkes.

Vi har kontor i Havnegården, i Arendal Kunnskapshavn.

Har du spørsmål om stillingen? Ta da kontakt med daglig leder Hans A. Iversen, (tlf: 908 40 534, eller styrets leder Sidsel Pettersen, (tlf: 913 51 071).

Søknaden sendes: Arendal Næringsforening, Havnegården 14, 4841 Arendal, eller via e-post: hans.iversen@arendalchamber.no, innen 15. januar 2015.