Sylvia Jacobsen er ansatt som daglig leder i Arendal By Tall Ships Race AS.

Selskapet vil være utøvende arrangør av arrangementet i 2023.

Det er med stor glede at vi nå kan meddele at Sylvia Jacobsen er ansatt som daglig leder av det selskapet som skal være teknisk arrangør for Arendal, -vertskapshavn for Tall Ships Races i tiden 3-6 august 2023.

Jacobsen kommer fra en stilling som forretningsutvikler og rådgiver i selskapet Mobilise AS med forretningsadresse på Lysaker.

Pt. er hun bosatt i Oslo, men flytter til Arendal før hun tiltrer i stillingen. Jacobsen er 39 år, samboende og vaskeekte arendalitt.
Om seg selv, skriver hun:

«De siste fem årene har jeg bygget opp et varemerke, og blant annet utviklet et nytt kurskonsept for frivilligheten. Jeg har også jobbet med koordinering og gjennomføring av en rekke vellykkede arrangementer, kampanjer og prosjekter for blant annet, Kadetten musikkfestival, Hovefestivalen, Skral festival, JCP eventbyrå , Redd Barna og mindre private aktører.

Jeg elsker å jobbe med mennesker og arrangementer, ha mange baller i luften og skape gode resultater sammen med andre.
Min kanskje sterkeste egenskap, er evnen til å bygge gode profesjonelle relasjoner.»

Vi synes at dette beskriver henne på en god måte. Hun er svært ivrig etter å ta fatt på oppgaven med å sy sammen et flott arrangement i Arendal både for seilskutene og deres mannskaper, de unge medseilerne på skipene og hele Arendals innbyggere og gjester som vil få en fantastisk begivenhet i byen i jubileumsåret 2023.

Sylvia tiltrer den 1.3.2022, men hun vil også i februar jobbe delvis/teams.

Selskapet Arendal By TSR AS er stiftet med 50 % eierandel Arendal By AS og 50 % eierandel Arendal Næringsforening.

« Vi har lovet å lage en folkefest for alle og involvere mange lokale krefter. Vi skal involvere både næringslivet og det "frivillige Arendal". Sylvia har spisskompetanse på å organisere og få mange til å dra i samme retning!"

Organiseringen av Tall Ships Race i Arendal vil i løpet av våren finne sin form. Her vil vi trekke veksler på erfaringer som de andre vertskapsbyene i Norge har opplevet i tidligere arrangementer.

Målet er å skape en folkefest som vil bli verdsatt og husket av både byens befolkning og tilreisende til arrangementet fra fjern og nær. Sammentreffet mellom Arendal’s 300 års jubileum i 2023 og det å være vertskapshavn for Tall Ships Races samme år kunne ikke vært bedre regissert !

Vi har fått svært mange tilbakemeldinger fra foreninger, lag og enkeltpersoner som på hvert sitt vis vil bidra til at arrangementet får en vellykket gjennomføring. Det er vi veldig takknemlig for! Responsen i næringslivet, fra butikkdriverne, restaurantnæringen og reiselivsnæringen har også vært usedvanlig positiv slik at alt skulle ligge til rette for en riktig folkefest. Jubileums-sommeren i Arendal 2023 kommer jo til å inneholde en Canal Street-uke , deretter Tall Ships Races og så en fantastisk Arendals-uke!


I mellomtiden får vi glede oss over at vi har fått ansatt en dyktig kvinne som leder for planlegging og gjennomføring av Tall Ships Races Arendal 2023 og som vil føre arrangementet til en suksess i samarbeide med alle gode krefter i Arendal.Peder Syrdalen, styreleder Arendal By TSR AS 

Morten Haakstad, daglig leder Arendal Næringsforening

Sverre Knutsen, daglig leder Arendal By AS