Etter tolv år i telekommunikasjonsselskapene Ventelo, Phonero og Telia tar ANF UNG-medlemmet Simen Wik over lederrollen i digitalbyrået Frameworks fra oktober 2023.

Simen kommer fra rollen som produktsjef i Kristiansandsbaserte Phonero, hvor han har jobbet med utvikling av telefoniløsninger for bedriftsmarkedet de siste seks årene.

- Jeg er veldig glad for muligheten jeg har fått til å engasjere meg i et selskap med en viktig rolle innenfor digitalisering i Agder og Arendal, og ser frem til å levere eksepsjonelt gode nettløsninger til bedrifter og organisasjoner som har høye ambisjoner for sin digitale tilstedeværelse, forteller Simen.

Han tar over for Geir Arntzen Andrew som har ledet Frameworks i mer enn 20 år. Geir fortsetter i rollen som styreleder for Frameworks og går nå inn for fullt som daglig leder i scale-up selskapet SmartOrg, der de bygger en moderne og brukervennlig totalløsning for administrasjon og drift av foreninger og sameier. 

-Det er flott å kunne hente kompetente folk tilbake til Arendal og det er gøy å se at ANF Ung-nettverket lykkes i å fremheve de profesjonelle mulighetene som finnes her, - det var nemlig via forbindelser i ANF UNG at vi først kom i kontakt med Simen, forteller Geir.

Frameworks er et digitalbyrå som har spesialisert seg på utvikling og drift av nettsider og digitale løsninger for bedrifter og organisasjoner. De holder til i Eurekabygget og leverer til kunder lokalt i Arendal, nasjonalt og internasjonalt.

Om Arendal Næringsforening UNG

Arendal Næringsforening UNG er et nettverk for unge i Arendal med interesse for næringslivet. Felles for medlemmene er at de har ambisjoner, både for seg selv og for Arendal som by. Med ANF UNG bidrar vi til å bygge fremtidens Arendal, blant annet ved å tilrettelegge for at unge mennesker enklere finner arbeidsmuligheter i Arendal.

ANF UNG har mottatt hederspris av Arendal bystyre for innsatsen med å bidra for å bygge fremtidens Arendal. Er du mellom 20 og 40 ? Det er enkelt å melde seg inn i ANF UNG her.