Advokatfirma Hald er Aust-Agders største advokatfirma. Vi bistår næringsliv, det offentlige og privatpersoner på hele Sørlandet.

Vi er per i dag 19 medarbeidere og bistår innom de fleste fagområder. Alt vi leverer skal holde en høy faglig standard. For å sikre dette legger vi vekt på å ha ansatte med spisskompetanse innen sine fagfelt. Våre advokater har erfaring fra bl.a. andre velrenommerte advokatfirmaer, domstolene og næringslivets organisasjoner. Vi arbeider i sammensatte team for å gi våre kunder de beste og mest aktuelle rådene.

 

Vi anser vår lokale forankring som en klar styrke for våre kunder. Vi kan tilby lokalkunnskap om næringsliv, god kjennskap til beslutningsprosesser samt «kortreist» rådgivning med tilstedeværelse der våre kunder er - til en konkurrensdyktig pris.

 

NHO og IF

Hald er medlem av advokatnettverket Eurojuris Norge. Eurojuris Norge har inngått samarbeidsavtaler med NHO og If Skadeforsikring som innebærer at vi gir alle NHO-medlemmer og Ifs private rettshjelpskunder prioritert oppfølging og blant annet en rabatt på vår ordinære timesats.

 

HUSEIERNES LANDSORBUND

Hald har samarbeidsavtaler med Huseiernes Landsforbund, som gir deg som kunde en fast rabatt på våre ordinære timesatser, samt den første halvtimen gratis.

 

TRYG

Hald tilbyr etter avtale med forsikringsselskapet juridisk bistand til rettshjelpskunder av Tryg Forsikring, med prioritert oppfølging, til en rabattert timepris.

Kontakt

  • Besøksadresse: Torvet 3, 4836 Arendal
  • Telefonnummer (bedrift): 37 00 49 70
  • E-post (bedrift): post@toftehald.no
  • Kontaktperson: Ole Magnus Heimvik og Heidi Ekrem, Heidi Ekrem

Lenker

Bransje/forretningsområde