Sørlandets ledende konsulent- og teknologipartner

Egde er i dag 86 medarbeidere med en misjon om å forene mennesker og teknologi for å skape varige verdier for virksomheter og samfunn.

Vi hjelper private og offentlige virksomheter med å realisere sine muligheter. Vi er opptatt av å utvide horisonten for hvordan teknologi kan bidra til at våre kunder lykkes med sine ambisjoner. Dette gjør vi ved å kombinere våre kunders erfaring med vår kompetanse innen strategi, brukerverdi og teknologi.

Kundene våre kommer fra mange ulike bransjer som statlig og kommunal sektor, energi, olje- og gass, industri, helse, finans- og forsikring og Telekom. Vår erfaring og ekspertise fra et bredt spekter av bransjer og fagområder gjør at vi kan hente inspirasjon og kunnskap fra en bransje for å løse problemer for en kunde i en annen bransje.  

Egde har alltid vært verdistyrt. Det betyr at vi først og fremst er opptatt av å bidra til å gjøre en positiv forskjell for mennesker, samfunn og virksomheter. Vi har en grunnleggende tro på å lykkes sammen. Magien skjer når vi kombinerer mennesker med forskjellig kompetanse, bakgrunn og erfaring som jobber sammen med våre kunder for å skape bærekraftige løsninger. Fundamentet i vår kultur er verdiene ekte, nær og nysgjerrig.

Kontorene våre er i teknologiparken i Grimstad, på Fiskebrygga i Kristiansand og i Powerhouse i Porsgrunn.

Kontakt

  • Besøksadresse: Terje Løvås vei 1 4879 Grimstad
  • Telefonnummer (bedrift): 378 00 000
  • Kontaktperson: Jøran Bøch, Daglig leder

Lenker

Bransje/forretningsområde