Frameworks er sørlandets ledende digitalbyrå. Vi har mer enn 20 års erfaring med å utvikle funksjonsrike nettløsninger for bedrifter og organisasjoner med høye ambisjoner for sin digitale tilstedeværelse.

Et rendyrket digitalbyrå med fokus på nett.

Vi skiller oss fra de fleste byråer du finner siden vi har et rendyrket fokus på produksjon og utvikling av nettsider og andre digitale løsninger. Vi bygger prosjektene våre på solide åpne publiseringsløsninger som Umbraco CMS eller WordPress, og sørger for at bedriften din får en moderne, sikker og funksjonsrik nettside som blir enkel å tilpasse selv ved fremtidige behov for nytt innhold. Med en løsning fra Frameworks er du sikret fleksibiliteten til å være kreativ med elementer, bilder, grafikk og design når du lager nytt innhold.

Det er ikke alltid at hyllevare passer for alle – Vi tar utfordringer på strak arm der andre byråer kommer til kort og kan utvikle skreddersydde løsninger ved behov.

Vi tar ansvar for miljø og samfunn og har som mål å bidra til utvikling av bærekraftige digitale løsninger samtidig som vi skaper arbeidsplasser, inkluderer tilflyttere til Agder og bidrar til positiv utvikling ved å nyttiggjøre smart teknologi for å skape gevinster for kundene våre.

Kontakt

  • Besøksadresse: Kystveien 2 Eurekabygget Sørlandet Kunnskapshavn 4841 Arendal
  • Telefonnummer (bedrift): 40400088
  • E-post (bedrift): simen.wik@frameworks.no
  • Kontaktperson: Simen Wik, daglig leder

Lenker

Bransje/forretningsområde