Hotell Arendal åpner i juni 2021 i Østregate 2, vis a vis Agderposten og rett bak Arendal Kultur og rådhus. Hotellet får totalt 93 rom, og har en rekke ulike romtyper for ulike kundegrupper. Det bygges mange familierom med 3-6 sengeplasser og flere store rom/ hybler med kjøkken som egner seg godt for både lengre opphold og familier på tur, eller som møterom for 2-6 personer. I tillegg bygges det 16 kapselrom, som de første i Arendal og på Sørlandet. Kapsehotellrom er små rom med halv takhøyde og to rom i høyden, disse har tilgang på dusj, toalett og bagasjeoppbevaring i fellesområde rett utenfor rommet. 

En reise omfatter så mye mer enn et hotellrom! Våre rom har gode senger og er smart innredet med akkurat det du trenger for en god natts søvn - og kun det.  Vi tror og håper du tilbringer resten av tiden du er i Arendal utenfor hotellrommet, og fyller den med innholdsrike møter, opplevelser og aktiviteter. Tradisjonelle hotelltjenester som døgnbemannet resepsjon, minibar og romservice er valgt bort, og erstattet med gode digitale tjenester. Rom reserveres på hotellets nettside, betaling, inn og utsjekk er automatisert. Hotellet har ikke egen frokostsal og frokost er ikke inludert i romprisene, men det vil være mulig å bestille frokost levert på døren fra en av byens bakerier. TV skjerm finnes på de største familierommene, men øvrige rom har ikke TV. Alle rom har fri wifi med god kapasitet.  

Vi gleder oss til å starte opp, og ønsker alle som er nysgjerrige på Arendals nye hotell velkommen til en titt eller prat. 

Kontakt

  • Besøksadresse: Østre gate 2–4 4836 Arendal
  • E-post (bedrift): book@hotellarendal.no
  • Kontaktperson: Margrethe Svinøy , Daglig leder

Lenker

Bransje/forretningsområde